25 Września 2023
FARO – oaza spokoju w doskonałej lokalizacji – nowe mieszkania od ROBYG

Ponad 150 mieszkań w niskich, pięciopiętrowych apartamentowcach czeka na nabywców. FARO to nowoczesne, kameralne osiedle na pograniczu Brzeźna i Nowego Portu. Stanowi idealną propozycję dla wszystkich tych, którzy poszukują w Trójmieście miejsca łączącego zarówno miejską wygodę, jak i bliskość natury.

FARO to 154 mieszkania o różnorodnych metrażach od 27 m2 do 113 m2, które wpasowują się w potrzeby, zarówno singli, jak i rodzin z dziećmi.

FARO zlokalizowane jest przy ulicy Letnickiej w Gdańsku – w pobliżu Zatoki Gdańskiej oraz terenów rekreacyjno-spacerowych, z dogodnym dojazdem do centrum miasta oraz rozbudowaną infrastrukturą w postaci szkół, sklepów i punktów usługowych. Na nabywców czekają wygodne mieszkania z panoramicznymi oknami, z których roztacza się niepowtarzalny widok na okoliczną zieleń zaprojektowaną tak, aby cieszyła swoim widokiem o każdej porze roku. FARO po hiszpańsku oznacza latarnię morską, która swoim światłem zapewnia bezpieczeństwo, pokazuje drogę do spokojnego lądu, do domu. Chcemy, by mieszkańcy właśnie tak postrzegali to wyjątkowe miejsce – mówi Anna Wojciechowska, Head of ESG, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu ROBYG w Gdańsku.

Inwestycja wyróżnia się nowoczesną, a zarazem kameralną zabudową o podwyższonym standardzie. Eleganckie bryły budynków doskonale komponują się z otoczeniem, a także zieloną oraz błękitną infrastrukturą w postaci łąk kwietnych i ogrodów deszczowych oraz budek dla ptaków i domków dla owadów. Wszystko to tworzy komfortowe miejsce do życia. Osiedle, zbudowane zgodnie z ideą 15-minutowych miast, jest funkcjonalne, ekologiczne i przyjazne. W pobliżu znajduje się m.in. Park Brzeźnieński im. J.J. Haffnera, liczne plaże czy malownicza ścieżka rowerowa prowadząca pasem nadmorskim aż do Gdyni.

W FARO zadbano o bezpieczeństwo mieszkańców, osiedle będzie bowiem monitorowane, a apartamenty posiadają antywłamaniowe drzwi oraz wideodomofony. Mieszkania wyposażone są również wizytówkę dewelopera – system ROBYG Smart House Gold by Keemple, czyli zaawansowaną technologię, umożliwiającą zdalne kontrolowanie oświetlenia, urządzeń elektrycznych, ogrzewania oraz systemu bezpieczeństwa. Panele fotowoltaiczne na dachu oraz energooszczędne oświetlenie LED w częściach wspólnych i na terenie osiedla wyposażone w czujniki ruchu oraz czujniki zmierzchu pozwalają nie tylko optymalizować koszty, ale przede wszystkim wpisują się w ideę prowadzenia działalności deweloperskiej w sposób odpowiedzialny oraz zrównoważony.

ROBYG – twój zaufany deweloper!

Inwestycje ROBYG spełniają oczekiwania klientów będących na różnym etapie swojego życia. Doskonała lokalizacja, dogodny dostęp do infrastruktury, atrakcyjne przestrzenie wspólne czy liczne tereny pełne zieleni – zapoznaj się z ofertą ROBYG i zaplanuj swoją przyszłość!